Vremea de Revelion 2011 – 2012 – Prognoza meteo

Vremea de Revelion 2011 – 2012  – Prognoza meteo 

Vremea de Revelion e prevazuta cu timp frumos in timpu zilei aproape in toate zonele tari cu mici excepti in Carpati Orietali si Dobrogea unde sant posibile nisori slabe in cursu diminetei de revelion. Seara de revelion e prognozata cu cer senin in toate regiunile tari cu temperaturi scazute nu mult sub 0° eccepti zonele muntoase pot ajunge pe la -7. Haideti sa vedem vremea in principalele orase ale Romaniei.

BUCURESTI : Vremea va fi frumoasa toata ziua cu temperaturi pina la 8°, spre seara se va lasa putina ceata dar temperatura nu va scadea sub 0°,minunata pentru revelion.

TIMISOARA : Meteorologi anunta ca dimineata va fi un pic de ceata dar dupa aceea  va iesi soarele si va fi frumos toata ziua.Noaptea vom avea un cer senin, cu temperaturi 1°.

CONSTANTA : In cursul diminetei vom avea nisori slabe,iar dupaamiaza cer acoperit dar fara precipitatii.Seara cer acoperit si temperaturi de -3°.

IASI : Vom avea cer acoperit in cursu diminetei,la prinz se mai incalzeste temperaturile ajung chiar pina pe la 9°.Seara cer senin cu temperaturi scazute pina la -2°.