Colinde de Craciun – Astazi s-a nascut Hristos Versuri

Colindele de Craciun sunt o traditie aproape in toata lumea, insa nu toate popoarele se bucura de atmosfera sarbatorilor de iarna la fel ca romanii. Daca in America familiile obisnuiesc sa cante colinde doar langa brad, se pare ca la noi traditia este mult mai frumoasa.

De sute de ani copii sunt cei care vestesc Nasterea Domnului, umbland pe la casele vecinilor si a rudelor cantand colinde traditionale si religioase. Cele mai renumite colinde cantate in fiecare an de copii sunt Domn, Domn sa-naltam, O ce veste minunata, Astazi s-a nascut Hristos si Steaua sus rasare.

Pe langa aceste colinde de Craciun traditionale, in Romania exista peste 20 de colinde scrise si transmise din mos stramos. Anul acesta, daca vreti ca fiii vostri sa urmeze tradiile romanesti si sa mearga cu colindul, insa ati cam uitat din versuri, ne-am gandit sa va punem la dispozitie versurile unui celebru colind si anume Astazi s-a nascut Hristos!

versuri Colinde de craciun

Avand in vedere ca de Craciun credinciosii din toata lumea serbeaza Nasterea Domnului, este unul dintre cele mai specifice colinde care va bucura inimile de fiecare data cand il ascultati.

Versuri Astazi s-a nascut Hristos!

Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati
Si va bucurati!

Mititel infasatel
In scutec de bumbacel
Laudati si cantati
Si va bucurati

Neaua ninge
Nu-l atinge
Vantul bate
Nu-l razbate
Laudati si cantati
Si va bucurati!

Si de acum
Pana-n vecie
Mila Domnului sa fie
Laudati si cantati
Si va bucurati!

Acestea sunt cele patru strofe ale colindului Astazi s-a nascut Hristos!, iar in cazul in care articolul publicat de catre noi v-a fost de ajutor si vreti sa il trimiteti si prietenilor vostri, nu trebuie decat sa apasati butonul de LIKE.