Inna Poze si Imagini NOI – VIDEO

Inna Poze si Imagini NOI – VIDEO 

Daca stam si ne gandim cu totii de unde a plecat Inna si unde a ajuns este un vis imposibil. Inna, o forma vanzatoare la un magazin din Constanta se pare ca ajuns sa fie vedeta internationala de muzica, iar piesele sale devenind hit dupa hit.

Inna, sub numele adevarat Elena Alexandra si-a inceput cariera in muzica sub indrumarea echipei Play & Win, cu care a si continuat creand melodii noi pe care mai intai le promoveaza in concerte.

Citind mai demult un interviu acordat de aceasta pentru un ziar, Inna afirma ca a ramas o persoana la fel de sociabila si normala cum era inainte, iar faima si succesul nu au facut-o sa se schimbe in rau.

Pot spune ca Inna este printre putinile vedete care au reusit sa faca din muzica o cariera internationala fara sa apara dezbracata la televizor si in emisiunii de divertisment cu diferite subiecte de scandal.

Imi doresc ca din ce in ce mai multi artisti sa reuseasca sa patrunda in muzica internationala atat din Europa cat si pe alte continente pentru a promova Romania, care nu este vazuta prea bine in strainatate.

Cred ca sunteti curiosi sa o vedeti pe Inna in mai multe impostaze si multi dintre voi aveti la avatare poze si imagini noi Inna sau postati VIDEO cu Inna pe facebook sau youtube.

Vezi catalog foto Inna Poze si Imagini NOI – VIDEO 

Daca ti-au placut informatiile oferite de echipa noastra Vena.ro in legatura cu Inna Poze si Imagini NOI – VIDEO si vrei sa fii la curent cu tot ce se intampla in mass media, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi mail cu toate noutatile.