Troc cu masini – Pret de criza – Targ de masini

Efectele crizei se vad din ce in ce mai mult si in Romania, daca zilele trecute va vorbeam despre cum va fi impartita Romania, iata ca de aceasta data sunt nevoit sa va vorbesc despre noile targuri cu masini acolo unde se vor face schimb de masini  + o mica diferenta de bani.

Targul de masini este inca la moda, de aceea aveti nevoie sa gasiti orice masina cu un pret de criza sau chiar unul foarte ieftin. In curand noile parcuri auto sunt pregatite pentru toti cei din Romania.

Am incercat sa urmaresc ce masini se pun la vanzare in aceste noi parcuri auto si am ramas surprins placut de calitatea masinilor. Pretul este unul destul de bun, deoarece oricum ai ocazia sa te intorci acasa cu o noua masina plus ceva bani daca masina ta era echipata mai bine sau mai mult.

Ce inseamna troc cu masini ? Acest troc este un simplu schimb de masini in care unul din 2 ofera o mica suma  de bani plus masina pe care o detine. Tot felul de lucruri pot fi adaugate la valoarea masinii reale, precum produse electronice si electrocasnice.

Cele mai cunoscute marci de masini precum Bmw, Audi, Ford dar si celelalte sunt  la mare cautare nu doar in parcurile auto cat si pe piata de troc cu masini.