Horoscop marti 13 septembrie 2011 – 13.09.2011

Horoscop marti 13 septembrie 2011 – 13.09.2011

Dupa cum bine stiti in fiecare zi de marti se spune ca lucrurile nu ne merg asa de bine mai ales daca este si data de 13. O fi oare ceva prescris, marti 13 septembrie.. ma trec deja fiorii cand vad aceasta data dar cu parere de rau trebuie sa va zic care este horoscopul pentru aceasta zi.

In primul rand majoritatea trebuie sa aveti grija la relatiile cu partenerul de viata si nu numai, planurile de afaceri ar trebui sa le amanati macar pana dupa-amiaza si sa aveti incredere in sfaturile unor persoane adulte.

Nu va recomandam discutiile in contradictoriu deoarece riscati sa iesiti putin “sifonat” dupa o discutie cu seful sau partenerul de viata. Singurul lucru pozitiv in aceasta zi poate fi sanatatea ce inca mai este la punct.

Sa speram ca acest lucru nu va avea o influenta negativa asupra sanatatii d-vs si ca in zilele urmatoare sa revina totul la normal. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa consultati horoscopul zilei de marti 13 septembrie 2011.

Acesta este horoscopul zilei de mari sau un horoscop zilnic 13 septembrie. Zi de zi ai parte de cel mai bun horoscop pentru ziua curenta si nu numai.

Apasa butonul like si plus + pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor si site-urile de socializare precum facebook si google plus. Nu uita sa te abonezi la rss feed-ul nostru pentru a primi pe  mail cele mai noi articole gratuit.