Noul model Lada – Lada R90 – Lada F90

Noul model Lada – Lada R90 – Lada F90 a picat test-driver lui Putin. Se pare ca cei de la Renault s-au gandit sa creeze 2 modele sub marca Lada special create si fabricate pentru locuitorii din si in Rusia.

Cu ajutorul lui Putin cei de la Lada si-au facut reclama proasta fara sa vrea deoarece in momentul pornirii motorul a refuzat sa reactioneze.

Abia dupa a cincea cheie se pare ca masina a pornit. Acum trebuie sa ne gandim ori are masina prea multe probleme de functionare facute din fabrica ori Putin chiar nu stie sa conduca.

Daca motorul abia dupa a cincea cheie a pornit, nici sistemul de deschidere a portbagajului nu a vrut sa functioneze la deschiderea la care a asistat Putin. Portbagajul a raspuns cererii de deschidere cu ajutorul puteri a doi oameni.

Noile modele Lada R90 si F90 se vor vinde pe piata rusa intre 5500 si 7500 de euro. Pentru cunoscatorii de masii noul model Lada R90 seamana perfect cu Dacia Logan fabricata de romani avand doar cateva detalii tehnice schimbate.

Se pare ca rusii nu vor sa cumpere masini create in Romania, asa ca Renault care contine si Dacia s-a gandit pentru a le face pe plac rusilor fabricand cele 2 modele de Dacia sub Insigna Lada. Pentru cei care sunt interesati de achizitionarea unuia dintre cele doua noi modele Lada lansarea pe piata se face abia in 2012.

Datorita esecului test-driver facut de Putin la pornirea automobilului Lada, s-a creat si un nou banc cu rusi pe seama acestuia. “De cate incercari are nevoie un rus puternic sa porneasca o Lada?”. Răspunsul: “De cinci, daca urmezi exemplul lui Putin”.

Video Putin Test-Driver Lada

Daca v-au placut informatiile oferite de noi in legatura cu noul model lada – lada R90 si F90 si vreti sa fiti mereu la curent cu ce se intampla in lume, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi mail cu toata noutatile scrise de echipa Vena.ro .