Poze si imagini din Pariu cu Viata

Serialul ” Pariu cu viata “ isi are inceputul in ultima luna a anului 2010 cand cei de la studioul MediaPro Pictures au organizat un casting iar castigatorii acestuia, urmau sa-si faca aparitia in acest serial. La preselectii s-au aflat 30.000 de participanti, insa doar 20 au fost alesi si au avut norocul de a pasi pe platourile de filmare. Cei 20 de tineri ce au fost alesi in urma castingului au format formatia care la momentul actual face furori pe plan intern ” LaLa Band ” . Trupa are semnat contract cu MediaPro Music ce le va asigura un viitor stralucit. Prima lor melodie este intitulata ” Stage of Joy ” insa cu siguranta vor urma si alte melodii de aceleasi nivel.

In serial isi fac aparitia si actori mari indragiti si renumiti de telespectatori : Marin Moraru ce interpreteaza rolul unui doctor,  Gica Popa, agent de paza, Dan Condurache, directorul Colegiului National de Arte, Carmen Tanase sau Doru Ana. Pe langa acesti mari actori, vom fi incantati de prezenta tinerilor actori precum Adela Popescu, Radu Valcan, Madalina Draghici etc.

Serialul ” Pariu cu viata “ va reveni pe micile ecrane din 6 februarie pe ProTv cu cel de-al doilea sezon si anunta multe schimbari si rasturnari de situatie : ” Pe langa luptele dintre elevi, incep si luptele intre profesori si totul devine mult mai interesantmarturiseste Diana, interpreta Andreei Radulescu din serialul “ Pariu cu viata ”