Poze si imagini Lala Band

Poze si imagini Lala Band – Galerie FOTO

Lala Band este cea mai noua trupa din shobizul romanesc si cea mai in voga formatia la momentul actul. Ei sunt protagonistii serialului romanesc ” Pariu cu viata ” ce este difuzat in fiecare luni de la 20:30 pe canalul de televizor ProTv, fiind cel mai urmarit serial din Romania.

Formatia are in echipaj 19 tineri foarte frumosi, talentati si ambitiosi care vor sa-si depaseasca limitele de fiecare data cand au ocazia. Ei au fost selectat in urma unui casting sustinut pe Media Pro Pictures, pentru serialul ” Pariu cu viata ” , iar acestia au format aceasta formatie. Au contract semnat cu casa de productie Media Pro Music si se pregatesc sa asalteze cluburile si topurile de muzica din Romania.

Imagini  Lala Band – Galerie Foto

Foto: bravonet.ro

Cel mai tanar membru al formatiei are numai 13 ani, iar cea mai in varsta are nu mai putin de 24 de ani. Insa asta nu i-a impiedicat sa colaboreze si sa se inteleaga.

Dorian Popa, Alina Eremie, Sali Levent, Georgiana Drumen, Sore Mihalache, Cristina Ciobanu, Rafael Tudor, Vlad Ghermna, Bubu Cernea, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Gheorghe Dumitru, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stanciu,Andrada Popa si Mihai Mititescu sunt cei 19 tineri talentati care au muzica in sange si care fac spectacol in serialele urmarite de toata tara ” Pariu cu viata ” .

Poze cu Lala Band – FOTO

Foto: protv.ro

Primul lor concert in vor sustine pe data de 11 martie, incepund cu orele 18.00, in Bucuresti la Sala Palatului. Atunci, ei vor sustine acest concert impreuna cu trupa X-PLOD. Ei au declarat ca sunt foarte incantati cu totii de acest proiect si sunt nerabdatori pentru a-l pune in aplicare.

” LaLa Love Song ” este cel de-al doilea album a trupei ” LaLa Band ” ce contine nu mai putin de 18 piese, unele dintre ele fiind reprezentate de coveruri ( piese cantate si interpretate de acestia, dupa piese celebre ) .