Poze si imagini cu Play&Win

Nu cred ca este vreo zi in care sa nu auzim un post de radio, indiferent de locul in suntem. Fie ca suntem acasa, fie ca suntem in masina, fie ca suntem la cumparaturi, posturile radio ne inconjoarea. O formatia ce a facut furori in topurile posturilor de radio din Romania este formatia de compozitori, producatori numite Play&Win. Echipa are in componenta 3 baieti, care si-au propus sa aduca un suflu nou in muzica industriala din Romania. Fiind prieteni de mici si neavand o situatie mult prea buna, au avut o motivatie in plus pentru a se afirma in acest domeniu, si pot s-o zic c-au facut-o cu mare succes. Originari din orasul Alba-Iulia, ei au fost nevoiti sa se muta in Constanta pentru a se putea lansa in industria muzicii. Primul lor ” hit ” pe care l-au compus a fost melodia ” Kylie ” ce a fost interpretata si cantata de formatia Akcent, fiind inclus pe albumul lor S.O.S..

Foto: redactia4fun.ro

Ca si compozitori, au mai creat melodii pentru artisti importanti : Actic, 3 Sud Est, Andra, Sistem, Catalin Josan sau Cristina Rus. Sunt unii dintre cei mai de succes producatori din aceasta tara, avand la momentul actual peste 300 de melodii compuse. Drumul lor spre celebritate n-a fost unul usor, dar munca asidua a dat roade, dand o lovitura de mari proportii cu aceasta echipa Play&Win. Ca interpreti au debutat cu melodia intitulata ” Slow Motion ” acum 3 ani, mai exact in anul 2009, care s-a clasat pe incredibilul loc 2 in Romanian Singles Chart. A fost ceva nemaipomenit pentru dansii, deoarece insa nu aveau gustul succesului prea bine dezvoltat. Cel mai nou single al formatiei Play&Win ” Only ” le-a adus mari incasari, urmand sa lanseze si un album. Datorita ascensiunii lor prea mari pe scara industriei muzicale romanesti, in 2009 au castigat premii la categoriile ” Highest Climber ” si ” Radio 21 Award “.

Foto: media.hotnews.ro

Echipa alcatuita din 3 baieti spera sa aiba aceeasi ascensiune devenind din ce in ce mai buni in ceea ce fac, spera la mai multe concerte, la succes national si international, pentru a ne face mandrii de ei. Sunt seriosi si promitatori in ceea ce fac si nu se gandesc sa se desparta, ceea ce este foarte bine. Fac un trio formidabil iar daca cineva v-a plecat din echipa, se va produce dezechilibru.