ZU Kids on The Block – Tuborg Party Manager VIP

ZU Kids on The Block – Tuborg Party Manager VIP

De vreo cateva luni asculti din ce in ce mai des cele mai tari radiouri online din Romania : Radio Zu, Kiss Fm si asa mai departe. Astazi am avut marea onoare sa descopar un concert la care sigur mi-as dori sa particip.

In cazul in care esti curios despre cine e vorba atunci nu te mai tin pe ganduri si iti zic ca pe Block ii poti vedea pe: Akcent, Voltaj, Vunk, Narcotic Sound & Christian D, Deepcentral, David Deejay & Dony, Sunrise Inc., Smiley, Alex Velea, Connect-R si Play & Win.

Mamaaaa da ce lista 😀 mamaaa da ce artisti 😛 cum poti sa refuzi o asemenea provocare ! Inscriete chiar acum in concursul Zu Kids on the Block pentru a castiga o invitatie VIP.

Din cele spuse ca catre staff-ul Radio Zu, aceste invitatii sunt limitate. Ele nu pot fi cumparate sau imprumutate catre un amic , iubita si asa mai departe.

As dori sa va intreb un singur lucru: Ce artist din Romania poate lipsi din aceasta lista inafara de INNA si Alexandra Stan ? Credeti ca este un spectacol suficient de bun pentru  o singura seara ?

Daca DA , atunci te rugam sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare.

Sursa: radiozu.ro