Whitney Houston poze si imagini

Whitney Houston poze si imagini

Whitney Houston a fost o cantareata foarte cunoscuta in America dar si in toata lumea si a murit la varsta de 48 de ani dintr-un motiv care inca este necunoscut, unele surse spun ca ea s-a inecat in timp ce era in dus.Numele sau real este Whitney Elizabeth Houston si s-a nascut in New Jersey in Statele Unite ale Americii.

Detalii şi cauza morţii ei sunt necunoscute.

Cantareata americana a avut succes în toata lumea cu hit-uri cum ar fi Saving All My Love For You si I Will Always Love You.

Foto : Whitney Houston

Foto: classicwhitney.com

Whitney a fost, de asemenea, o actrita foarte buna castigand foarte multe premii, remarcandu-se in filmul The Bodyguard.

Este considerata ca fiind cea mai mare cantareata pop american, mama ei(in trupa de cantareti a lui Elvis Presley) si una din surori-cantarete de muzica gospel,  dar a fost remarcata si prin aparitia filmelor de succes printre care The Bodyguard alaturi de renumitul actor Kevin Costner.

Detinatoarea a 6 premii grammy a lasat in urma un baietel in varsta de 11 ani, iar in lipsa sotului care divortase cu cativa ani in urma a facut ca aceasta sa nu mai aiba aparitii pe scena sau la TV si sa consume foarte multe droguri printre care marijuana, cocaina, alcool, lucru recunoscut de Whitney.

Politia a confirmat ca a fost gasita la etajul al patrulea la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles si se pare ca petrecuse foarte mult timp in barul hotelului.

Galerie Foto : Whitney Houston – Poze si Imagini noi