Neatza cu Razvan si Dani live la Antena 1 ONLINE

Neatza cu Razvan si Dani live la Antena 1 ONLINE

In fiecare dimineata avem parte de cele mai tari emisiuni realizate de acesti 2 tineri : Razvan si Dani. Multumita talentului lor reusim sa ne inveselim diminetile in fiecare zi, iar acest lucru este foarte apreciat de publicul roman.

Nu doar talentul si energia cu care isi fac meseria in fiecare dimineata, pot spune ca pe locul 2 sunt invitatii de inalta calitate, iar dupa aceea draga noastra Roxana Vancea si Vladut.

Stim cu toti ca fosta vecina a baietolor de la Neata a fost concediata dupa un scandal provocat cu Leo de la Strehaia, aceasta fiind acum colega lui Dan Capatos intr-un ” Show Pacatos “.

Revenind la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani live trebuie sa precizam ca aceasta emisiune poate fi urmarita pe postul de televiziune Antena 1 incepand cu orele 8.00. Emisiunea dureaza nici mai mult nici mai putin decat 2 ore iar in aceasta perioada puteti urmari seria de invitati cu care va onoreaza in fiecare dimineata, vremea prezentata de Roxana Vancea dar si retela culinara pregatita de Vladut in fiecare dimineata.

In aceasta frumoasa echipa il puteti intalni de multe ori pe Varul Nistor dar si alti reporteri de teren ce se furiseaza prin casele vedetelor, sau care prezinta vremea din diferite orase.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Neatza cu Razvan si Dani live !? In cazul in care sunteti fanul aceste emisiuni va rugam sa apasati pe butonul LIKE chiar acum, va uram vizionare placuta.

  • bu bu

    frumoasa emisiunea imi place fffffff mult razvan si dani, dar vecina:nu mai suport sa o vad numai in chiloti tot timpul chear nu o imbraca nimeni!

  • SIPOS RALUCA ALEXANDRA

    NEATA RAZVAN,DANI,ROXANA,PUBELU,VLADUT SI TOATA ECHIPA!!INCERC SA CASTIG SI EU CONCURSUL “TABELUL CU PATRUPEZI”IN 2 MINUTE,PT “ANIMALUTUL MEU”,SI ANUME UN LABRADOR AUIRIU!ACEASTA RASA V-O RECOMAND SI VOUA,SUNT FOARTE DEOSEBITI,JUCAUSI,PRIETENOSI DAR SI CAND VINE VB DE APARAREA STAPANULUI…,PAI NU SE INCURCA!!!SUNT SUPERBI!SUNATI-MA SI PE MINE:0761937858!!!VA PUP DULCE!!SUNTETI CEI MAI TARI