Invitatii Filelist Gratis – Cont Gratuit !

Invitatii Filelist Gratis – Cont Gratuit ! Descopera cum poti avea un cont de Filelist si multe invitatii Filelist.ro !

Astazi m-am decis sa devin mai bun si sa va ofer ocazia la 5 dintre voi sa castige cate o invitatie pe Filelist gratuita. Concursul incepe chiar acum si nu trebuie decat sa cititi acest articol si sa apasati pe butonul like, nu o sa scoatem in evidenta acest lucru, doar asa o sa descoperim cine cu adevarat a fost interesat sa castige invitatia.

Pentru mai multe informatii si detalii despre acest concurs puteti sa ne scrieti la sectiunea de contact sau chiar pe aceasta pagina. Nu trebuie sa aveti vreun site si sa postati anumite link-uri, nu trebuie sa aveti prieteni si sa adunati puncte sau chestii de genu. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul like.

Sa fie oare cea mai buna solutie aceasta !? Cu un articol nu prea scos in evidenta cu cuvinte ingrosate si link-uri peste linkuri ?

Eu cred ca da, deoarece in acest fel cititorii site-ului pot castiga cu o mare usurinta un numar de 5 invitatii. Perioada concursului este de 15 zile, deci ce sa zic spor la treaba si la cat mai multe.

Castigatorii sunt alesi in baza numerelor de comentarii ( o sa facem un sistem ciudat si foarte complicat prin care sa stabilim si castigatorii). Cam atat ca incep sa zic povesti si stiu ca va plictisesc aceste lucruri. Have a nice day !