Ce frigider ti se potriveste?

Momentul achizitionarii unui frigider implica un anumit grad de responsabilitate, nu doar pentru ca este vorba despre modul in care iti va fi de folos, dar si pentru ca este o investitie considerabila. Acest aparat electrocasnic nu lipseste sau cel putin nu ar trebui sa lipsesca din nici o locuinta. Este un electrocasnic care se bucura de performante ridicate si continua sa evolueze. Cele mai renumite branduri nu inceteaza sa ne surprinda cu noile modele pe care le lanseaza si care ne fac viata mult mai usoara.

Ca orice aparat electrocasnic, intretinerea este necesara. Lucrurile devin mult mai simple cu ajutorul frigiderului potrivit, care include functii specifice pentru o utilizare facila. Piata ne asigura o varietate de modele de frigidere (ce includ si congelator), iar asta nu poate sa reprezinte decat un avantaj pentru cei care stiu ce anume cauta.

In schimb, pentru cei care nu cunosc specificatiile exacte ale frigiderului de care au nevoie, diversitatea ar putea deveni o problema. Dar si pentru acestia exista solutii. Spre exemplu, demax.ro este magazinul online in cadrul caruia cei interesati gasesc cele mai convenabile produse electrocasnice pentru refrigerare, la preturi excelente.

cel-mai-nou-frigider

Indiferent ca te indrepti catre un model side by side Samsung, un frigider intr-o usa produs de alt brand renumit in tara, asigura-te intotdeauna ca ceea ce cumperi corespunde cu nevoile tale. In acest sens, trebuie sa tii cont de capacitatea de stocare necesara, de numarul membrilor familiei, de bugetul disponibil pentru o asemenea investitie etc.

De obicei decizia de a cumpara un frigider nou este luata atunci cand nici macar magnetii nu ii mai pot imbunatati aspectul estetic sau cand functiile pe care ar trebui sa le indeplineasca acesta lasa de dorit.

Frigiderele side by side Samsung

Aceasta este o categorie spre care isi indreapta atentia tot mai multi romani, este vorba despre acele modele ce au compartiment de refrigerare si de congelare dispuse paralel pe verticala. Cele doua sunt separate complet si beneficiaza de usa de acces proprie. Un frigider side by side Samsung reprezinta alegerea potrivita pentru cei care nu au nevoie de un spatiu prea mare de depozitare.

Pentru multi, usile inguste reprezinta un avantaj intrucat acestea nu incomodeaza la deschidere. Astfel, daca stii ca nu ai nevoie de un aparat electrocasnic de acest tip prea mare, te poti orienta dupa acest model.

Frigiderele cu doua usi si congelator in partea de jos

Reprezinta cea mai practica varianta, potrivita pentru cei care nu folosesc prea des congelatorul, motiv pentru care este pozitionat in partea de jos. In schimb frigiderul este amplasat la un nivel mai mult decat comod.

 

 

 

Frigiderele cu doua usi si congelator in partea de sus

Acestea sunt dedicate celor care doresc sa aiba acces mereu la congelator, acesta fiind pozitionat strategic. In general, preturile acestora sunt foarte accesibile, mai ales ca marea majoritate opteaza pentru aceasta varianta.

Indiferent ca cel mai potrivit pentru tine este un frigider side by side Samsung sau oricare dintre modelele mentionate, nu uita sa pui accent pe ceea ce conteaza cu adevarat: eficienta si calitate. Iti recomand cu toata increderea produsele oferite de magazinul online demax.ro, care dispun de un bun raport pret – calitate.