Cometa Elenin Nibiru – Apocalipsa ori Sfarsitul Lumii la OTV

Cometa Elenin / Nibiru – Imagini si poze noi – Apocalipsa ori Sfarsitul Lumii la OTV

Este foarte usor de inteles de ce se vorbeste despre cometa Elenin, mai ales un singur post de televiziune ce a urmarit mereu sa atinga o cota de rating cat mai mare. O fi oare Dan Diaconescu in stare de mai multe, se pare ca da… iata ca a ajunssa ne prezinte si sfarsitul lumii cu cometa Elenin ce se va transforma intr-o bila de foc si o sa murim cu totii.

Este oare adevarata aceasta poveste ? O fi cometa Elenin inceputul apocalipsei sau doar sfarsitul lumii din 2012 de care ne temem cu totii?

Sincer sa fiu nu stiu sa raspund la aceasta intrebare dar important este ca aceste lucruri sunt doar niste aberatii, nu exista nici o cometa Elenin sau vreo apocalipsa ce ne bate la usa.

Sunt povesti de adormit oameni mari facute la TV de al nostru Dan Diaconescu si a sa televiziune pentru romani. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre aceasta comenta sau despre apocalipsa sau sfarsitul lumii va rugam sa va duceti sa cumparati un CD cu filme pentru copii si o sa vedeti acolo de unde provin ideile domnului Dan Diaconescu si cometa Elenin.

Imi pare rau ca am pierdut 10 minute din viata mea pentru a scrie acest articol dar va garantez ca Elenin este o cometa ce nu poate fi adevarata. Cometa Elenin este ceva facut pentru rating care nu poate fi demonstrata stiintific.