Urari de Sfanta Maria – Mesaje pentru Sf. Maria

Urari de Sfanta Maria – Mesaje pentru Sf. Maria

In aceasta zi sfanta majoritatea femeilor serbeaza ziua onomastica, toate persoanele ce poarta numele Maria, Mariana, Marius si asa mai departe sunt cei care ar trebui sa primeasca cele mai frumnoase urari de Sfanta Maria.

Pe data de 8 septembrie se sarbatoreste sfanta Maria, una din cele mai importante sarbatori a romanilor. Aceasta zi aduce in fiecare casa bucurie si prilej de petrecere deoarece tinerii in special dar si persoanele adule sarbatoresc ziua onomastica cu o petrecere sau un super party.

In cazul in care doresti sa ii fac o surpriza unei persoane dragi iti oferim cateva mesaje si sms cu urari de Sf Maria sau urari de Sfanta Maria gratis.

Iata lista cu urari de Sfanta Maria :

  • Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.
  • Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
Sper ca aceste urari sa va fie de folos iar persoana care o sa le primeasca sa fie placut impresionata de intentia d-vs. Nu ezita sa trimiti un sms sau un mesaj pentru fiecare persoana cu numele Maria, Marius si asa mai departe.
Nui uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru pentru a primi pe mail ultimele articole de pe site, iar daca acest articol a fost pe placul tau te invitam sa apesi pe butonul like sau pe +1 pentru a trimite acest articol si prietenilor tai.