Oferte internet pe mobil Orange – Vodafone – Cosmote

Oferte internet pe mobil Orange – Vodafone – Cosmote

Am sa prezint dupa parerea mea, cea mai bun oferta de internet pe mobil pentru toate cele trei retele de telefonie mobila Orange, Cosmote si Vodafone. Aceste oferte le aleg in functie de pret si de ceea ce ofera acestea, le fac sa fie convenabile in ambele parti. Sper sa fie ok, repet asta e doar  opinia mea, nu garantez eu ca sunt cele mai bune, pentru ca nu sunt eu angajat la Orange, Cosmote sau Vodafone,  pentru a prezenta ofertele cele mai bune din nu mai stiu ce puncte de vedere… eu le combin pe astea doua: sa fie pretul bun dar si traficul de internet ok, asta e cel mai important, zic eu..

Internet pentru telefonul mobil

Foto: mobilissimo.ro

Internet pe Mobil Orange : Ai acces nelimitat la internet, zilni, intre orele 9-17, plus 100 sms-uri nationale, valabile 30 zile, cu 2 euro pe luna.

Internat pe Mobil Vodafone : Astfel, optiunea Internet pe mobil 50 MB ofera utilizatorilor cu nevoi ocazionale de browsing acces la Internet si e-mail, pentru 2 Euro / luna, fara perioada contractuala. Mai mult, utilizatorii care semneaza un contract cu durata de 12 luni, pot alege aceasta optiune pentru 1,5 Euro /luna.

Clientii Vodafone pot alege si optiunea Internet pe mobil 250 MB pentru un tarif lunar de 4 Euro, fara perioada contractuala. Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 12 luni, costul optiunii scade la 3 Euro / luna.

Internet pe Mobil Cosmote : Optând pentru acest serviciu, abonatul poate naviga pe internet de pe telefonul mobil sau îl poate folosi ca modem pentru computer, fără nicio restricţie, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps.

Connect Mobile              Trafic recomandat          Abonament lunar/lună (fără TVA)

Connect Mobile Start           250 MB                               3€

Connect Mobile Go              500 MB                               4€

Connect Mobile Now            3 GB                                  6.71€

Connect Mobile Eco              5 GB                                  10€