Prima femeie magician din lume

Multi dintre noi atunci cand suntem mici ne dorim sa facem fel de fel de magii fie pentru a schimba lumea sau pentru a primi ceva ce ne este interzis. Pentru a deveni magician este o munca destul de indelungata, iar pana acum cei care se aventurau in aceasta arta erau reprezentantii sexului masculin.

Iata ca dupa lungi secole Cristina Strecopitov, o fata normala pana nu de mult timp pasionata de actorie a avut curajul de a se indrepta spre meseria de magician, renuntand astfel la o munca de mai mult de 10 ani pentru a-si putea indeplini visul din copilarie.

Astfel prima femeie magician este din Romania, lucru ce ne face sa ne mandrim atat cu numerele de magie pe care le face cat si cu frumusetea ei.

Multi dintre noi ne intrebam cine a fost persoana care a indrumat-o si a facut-o sa creada ca visul ei poate deveni realitate. Andrei Teasca, cunoscut drept unul dintre cei mai buni magicieni si actori a intalnit-o in timpul liceului pe frumoasa Cristina Strecopitov incurajand-o si dandu-i curajul sa urmeze artele teatrului, dupa care a magiei punand bazele Teatrului de magie.

Prima aparitie a Cristinei a fost ca a doua asistenta a lui Andrei Teasca in spectacolul Magic Show de la Teatrul Nottara. Momentul in care ea s-a indragostit de magie, Andrei i-a oferit un pachet de carti de joc si cateva trucuri personale.

Se pare ca acum dupa circa 3 ani de munca frumoasa Cristina Strecopitov a avut un show al ei, unde ea era personajul principal, adica magicianul de pe scena avand ca asistent un barbat chipes. Doua numere din acel spectacol au fost prezentate recent si in cadrul emisiunii Un show pacatos.