Anaf.ro – Depunerea Online a declaratiilor

Anaf.ro – Depunerea Online a declaratiilor

In aceasta dimineata site-ul anaf.roa intampinat ceva probleme, de aceea o sa va prezentam o scurta metoda de a trimite si de a depune toate declaratiile online.

Chiar daca incarcarea declaratiilor este foarte lentre trebuie sa aveti rabdar, in primul rand va sfatuim sa alegeti orele in care programul de lucru nu este dezvoltat foarte bine.

Acestea ar trebui sa fie in jurul diminetei ( chiar 6  – 7 dimineata ) sau dupa ora 10 seara. Stim ca acesta nu este un program de lucru, dar in acest fel puteti avea ocazia sa trimiteti toate declaratiile fara a avea nevoie de un ulterior timp de asteptare.

Acestea sunt niste declaratii electronice, si au la baza un sistem bine pus la punct. Pacat ca pachetul de hosting achizitionat de staff-ul tehnic al site-ului anaf.ro nu a fost de cea mai inalta calitate.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va invitam sa vizitati siteul  ANAF.RO . Aici puteti gasi tot felul de informatii utile pentru a putea depune online declaratiile.

Acest site dispune si de o versiune in limba engleza, drept pentru care toti strainii si investitorii din alte tari, au posibilitatea sa se consulte si sa fie la curent cu ultimele declaratii ce trebuiesc efectuate.