Zilele Vasluiului – Program & Artistii invitati la eveniment

Dupa cum bine stiti in curand o sa avem parte de un mega show la Vaslui. Incepand cu data de 19 pana pe data de 21 august vasluieni pot sa petreaca alaturi de artistii lor preferati. Zilele Vasluiului  2011 este unul din principalele evenimente la care locuitorii orasului Vaslui pot participa in acest an.

De cele mai multe ori artistii invitati la eveniment sunt: Smiley, Alex Velea, Iris, Mandinga, Dj Project, Orchestra Naţională de muzică populară „Lăutarii” condusă de maestrul Nicolae Botgros, Dumitru Fărcaş.

Chiar daca oridinea lor nu o stim inca, in cele 3 zile cu siguranta vasluienii o sa petreaca mult timp pe langa stadionul municipal Vaslui. Zilele Vasluiului iti pot oferi momente de neuitat, intrarea este gratuita iar evenimentele si invitatii iti pot oferi momente de neuitat. Vino alaturi de prieteni tai la zilele Vasluiului 2011 si o sa ai parte de o distractie pe cinste.

Anul trecut scena sa incins atunci cand pe ea au urcat baietii de la Narcotic Sound si  Connecte-R. Asadar nu ratati cel mai frumos eveniment din acest an din Vaslui.

PROGRAM Zilele Vasluiului 2011 – Video – Imagini – Poze

Daca sunteti din Vaslui si doriti sa participati la acest eveniment va rugam sa ne lasati un comentariu la acest articol. O mica parte din echipa noastra va fi prezenta la acest eveniment, daca doresti sa primesti premiile puse la bataie de catre Vena.Ro atunci lasa un comentariu cu numele si prenumele tau si numarul de telefon.