Juriu si Prezentatori X Factor Online – Antena 1 Live

Juriu si Prezentatori X Factor Online – Antena 1 Live

Dupa cum bine stiti cel mai asteptat show al anului pe Antena 1 live este X Factor. Pana acum toata  lumea a vorbit despre acest concurs dar nimeni nu a spus cele mai importante detalii.

Dupa parerea mea cei mai importanti sunt cei din juriu si prezentatorii spectacolului, dupa care restul participantilor.

Prezentatori X Factor : Razvan si Dani

Cei doi sunt prezentatorii show-ului Neata cu Razvan si Dani pe Antena 1. Dupa parerea mea, intr-un asemenea spectacol este nevoie de cineva care sa mai destinda admosfera iar eu cred ca ei doi sunt singurii care pot sa faca acest lucru.

Ei alcatuiesc grupul de prezentatori din cadrul emisiuni X Factor numai la Antena 1. Participantii rand pe rand o sa discute cu acestia inafara spectacolului, dupa care acestia vor fi cei care ii vor introduce in scena rand pe rand pentru a prezenta talentul de a canta.

Razvan si Dani au sustinut intr-o dimineata in cadrul emisiunii prezentate de catre ei, ca este o mare onoare sa faca acest lucru si pentru prima data au inceput sa simta putine emotii. Acum ca prezentatorii ii cunoasteti deja ar fi cazul sa ii prezentam si pe cei din juriu.

Cheloo, Delia si Dan Bittman, alcatuiesc juriul X Factor. Fiecare dintre ei este gata sa gaseasca noul X factor al romaniei, juriul este decis ca cele mai mari talente sa faca parte din ceea ce fiecare dintre ei isi doreste sa aibe in propria echipa.

Cei 3 membri al juriului va promit o competitie si un show pe cinste numai la Antena 1. Dumneavoastra cine credeti ca o sa reuseasca sa gaseasca X Factorul Romaniei ?