Mesaje SMS si urari de Sfantul Vasile – Felicitari de Sf. Vasile

Pe data de 1 ianuarie, romanii care poarta numele de Vasile, Vasilica etc. isi serbeaza ziua onomastica. Inainte sa devina Sfant, Vasile cel Mare a fost Arhiepiscop al Cezareei timp de 10 ani, iar cu rugaciunile pe care le spunea s-a facut remarcat in istorie.

Daca aveti rude, prieteni si colegi care poarta numele de Sfantul Vasile si vreti sa le faceti o urare amuzanta, haioasa sau religioasa, insa imaginatia nu prea va ajuta, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu cateva idei de mesaje pe care puteti sa le trimiteti celor dragi in prima zi din an, cand bineinteles se serbeaza Sf. Vasile.

Mesaje SMS si urari de Sfantul Vasile – Felicitari de Sf. Vasile

  • Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!
  • Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Vasile!
  • La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Vasile!
  • Scumpule Vasile, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie

mesaje de sfantul-vasile-cel-mare

  • De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor .. iti doresc eu tie!
  • Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!
  • Sa stii ce cauti in viata, sa ai norocul de a obtine si de a pastra ceea ce cautai si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani, Vasile!
  • Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!

Daca v-au placut mesajele pentru ziua onomastica de Sfantul Vasile cel Mare sau v-au fost de ajutor, nu ezitati sa apasati butonul de LIKE!