Mesaje SMS si urari de Sfantul Andrei – Felicitari de Sf. Andrei

Daca va intrebati pe ce data se sarbatoreste in Romania, Sfantul Andrei se sarbatoreste pe 30 noiembrie. Conform dovezilor gasite in zona Dobrogei, Sfantul Andrei a fost cel care a adus crestinismul in tara si care a citit din evanghelie.

De asemenea, el a devenit primul ucenic a lui Iisus, indrumat de Sfantul Ioan Botezatorul. Cei care poarta astazi numele de Andrei, Andreea, Adrian, Adriana etc. se pot bucura de o zi a onomasticii pe care sa o petreaca impreuna cu prietenii.

In cazul in care sunteti in cautarea unor mesaje si urari de Sf. Andrei comice, haioase sau religioase, iar imaginatia nu va ajuta deloc, ne-am gandit sa va punem la dispozitie mai multe mesaje, sms, urari si felicitari de Sfantul Andrei.

Mesaje, SMS si urari de Sfantul Andrei

  • In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer La multi ani de Sfantul Andrei.
  • Astazi este ziua numelui tau, un nume pur si gingas la fel ca tine. Iti doresc numai bine si fie ca Sfantul Andrei sa iti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea.

mesaje, sms urari si felicitari de Sfantul Andrei

  • Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace! La multi ani cu momente frumoase si impliniri in viitor!
  • Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!
  • Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!
  • Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Andrei!
  • Pentru ca porti nume de Sfant, iti urez La multi ani si o zi incununata de binecuvantari.
  • Iti doresc ca de ziua ta de nume dorintele sa devina realitate, sperantele sa devina impliniri si orice cadere un pas inainte. La multi ani!
  • Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

Acestea sunt mesaje si felicitarile de Sfantul Andrei pe care ne-am gandit sa vi le propunem. Daca v-au fost de ajutor, nu ezitati sa apasati pe butonul de LIKE.