Poze stadion National Arena – Imagini NOI National Arena

Dupa cum bine stiti in curand o sa fie gata cel mai frumos stadion din Romania. Acest stadionnu este dotat si de o pista de alergat sau alte lucruri necesare altor sporturi inafara de fotbal. Am citi pe un forum parerile romanilor si sa va zic drept nu prea am fost impresionat de parerea lor. Multi sustin ca stadionul Nazional Arena este facut doar la cererea catorva persoane, precum primarul capitalei sau “Nea’ Mitica” de la liga.

Indiferent de ce se speculeaza noi am decis sa va aratam cu adevarat cum arata National Arena, este ceva foarte frumos avand in vedere faptul ca este singurul din Romania ce are asemenea dotari.

Iata ca am pregatit cateva poze cu noul stadion National Arena – Imagini noi National Arena.

Sa zicem ca acest proiect este destul de reusit, dar totusi cred ca se putea mai mult. Nu spun cu rautate dar aceste poze cu National Arena suntcele care ne demonstreaza ca acest stadion atunci cand o sa fie gata o sa se ridice la cele mai inalte standarde, dar tot o sa ne lipseasca ceva ce au “altii”.

Asta e Romania, incet incet ne obisnuim. Asa cum ati vazut , acele imagini noi cu National Arena sunt cele care demonstreaza forma si aspectul sau. Sa speram ca in curand o sa avem parte si de cateva poze noi cu National Arena in interior, sau  poate cu meciul Romania – Argentina.

Cam aici se incheie acest articol, totusi astept parerea voastra despre aceste poze cu National arena Romania, sau aceste Imagini  cu National Arena din Romania ?