Mesaje si SMS de dragoste in italiana

Stiu ca nu este genul meu dar se pare ca cel ce cunoaste cel mai bine italiana din echipa vena.ro sunt eu (Marius) de aceea am decis sa va arat cateva mesaje si sms de dragoste in italiana. In primul rand as incepe cu acele mesaje de prietenie cum zic unii.. TVB – Ti voglio bene  ! este un mesaj de dragoste mai mult intre prieteni.

Ti amo e tu sei la mia vita ! – Te Iubesc si tu esti viata mea ! este un alt mesaj de dragoste in italiana, o declaratie sincera de dragoste care nu necesita alte comentarii. De fiecare data cand doresti sa ii faci o surpriza iubitei tale ii poti trimite un mesaj de dragoste in italiana.

Amore mio sei un angelo ! – Dragostea mea esti un inger ! Din nou un mesaj de dragoste in italiana ce poate impresiona placut persoana iubita.

Alte mesaje si sms de dragoste in italiana :

– Sei bella come il Sole !  – Esti frumoasa ca soarele !

– Ti amo cara mia ! –  Te iubesc draga mea !

– La mia vita sei tu, ed io vivo solo per te ! Viata mea esti tu si eu traiesc doar pentru tine !ù

Aceasta este prima parte de mesaje si sms de dragoste in italiana, asadar pe viitor trebuie sa fiti pregatiti pentru o noua lista de mesaje si sms de dragoste in italiana.

Daca consideri ca acest articol a fost suficient de bun pentru tine, atunci apasa butonul +1 si Like. Doar in acest fel ne poti ajuta  intr-oi clasare cat mai bun in motoarele de cautare si doar in acest fel ne poti multumi pentru munca depusa. Nu uita ca ai ocazia sa primesti toate informatiile pe adresa de mail doar cu un simplu click ! Scrie adresa ta de mail si apasa butonul “Aboneaza-ma”.