Bianca Dragusanu Bruneta Poze si Imagini Noi

bianca dragusanu brunetaBianca Dragusanu Bruneta Poze si Imagini Noi

Iata ca Bianca Dragusanu uimeste din nou, tanara a decis sa isi schimbe din nou infatisarea. Dupa ce cu nu mult timp in urma aceasta era  Blonda lu’ Bote, aceasta decisese sa se vopseasca roscata deoarece in acest fel nimeni nu mai putea sa spune porecla cu blonda.

Se pare ca aceasta a dorit o noua schimbare si a devenit bruneta, dupa parerea mea cred ca este mult mai “atragatoare” pentru Cristea si pentru toti ceilalti admiratori ai sai.

Pana nu nemult nu existau poze cu Bianca Dragusanu bruneta, dar mutumita celor de la click.ro va putem arata cum arata noul look al Biancai Dragusanu bruneta.

Chair daca omu poate sa faca orice schimbare doreste, cu siguranta aceasta schimbare de look foarte agresiva se datoreaza unu fapt anume zic eu, acest lucru ramane sa il vedem in saptamanile ce urmeaza de la revistele colorate precum Canca, Click si Libertatea.

Acestea fiind spuse, vreau sa va intreb ce parere aveti despre noul Look Bianca Dragusanu bruneta ? Care credeti ca este cea mai potrivita culoare la par pentru Bianca Dragusanu ? Ce fel de poze doriti sa mai vedeti cu Bianca Dragusanu si in ce ipostaze ?

In cazul in care te numeri printre fanii Biancai nu uita sa apesi butonul like si +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare, iar daca doresti sa primesti pe mail cele mai noi articol despre Bianca Dragusanu atunci te rugam sa te abonezi la rss feed-ul nostru gratuit.

Sursa: click.ro