Imagini si poze cu Mos Craciun

Sarbatorile de iarna vin in casele crestinilor cu miros de prajituri, brad si preparate traditionale, fapt pentru care acestia devin mai fericiti si mai milostivi.

De Craciun, crestinii sarbatoresc Nasterea Domnului, insa odata cu aceasta sarbatoare copiii se bucura de sosirea lui Mos Craciun care vine cu sania trasa de reni si le lasa daruri sub brad.

Avand in vedere ca Mos Craciun nu poate ajunge la toti copiii din toata lumea, parintii sunt considerati in noaptea de 24 spre 25 decembrie ajutorul lui Mos Craciun.

Exista si o legenda despre Mos Craciun care spune ca in seara de 25 decembrie Craciunita lui a primit-o in casa fara acordul lui pe Fecioara Maria. Avand in vedere ca aceasta nu a respectat regulile lui, a pedepsit-o prin taierea mainilor, insa Fecioara Maria i le-a lipit printr-o minune.

poze cu mos-craciun

In acel moment Craciun a trecut la crestinism, iar de bucurie ca sotia lui nu a patit nimic in urma pedepsirii necugetate, a chemat toate slugile afara si a impartit daruri care constau in branza, cas, carne si lapte.

In cazul in care sunteti in cautarea unor imagini si poze cu Mos Craciun de calitate, personalizate si lucrare cu mare atentie, ne-am gandit sa va punem la dispozitie cateva modele.

Imagini si poze cu Mos Craciun

poze_cu_mos_craciun

modele imagini mos craciun

mos_craciun

Daca v-au placut modelele de imagini si poze cu Mos Craciun pe care ne-am decis sa vi le punem la dispozitie, nu ezitati sa apasati butonul de LIKE pentru a distribui articolul pe FACEBOOK. Craciun Fericit!