Felicitari si imagini de Craciun

Craciunul sau Nasterea Domnului este una dintre cele mai importanste sarbatori din an si se sarbatoreste de fiecare data pe 25 decembrie. Ca simbol al Craciunului, este Mos Craciun care se spune ca aduce daruri copiilor care au fost cuminti in timpul anului si care i-au scris dorinta printr-o scrisoare.

De asemenea, pe langa cadouri, cradinciosii obisnuiesc sa le trimita prietenilor si rudelor felicitari si mesaje cu urari de Craciun fie ele de dragoste, amuzante sau cu semnificatie religioasa.

Avand in vedere ca tehnologia a avansat foarte mult, putini mai sunt cei care obisnuiesc sa trimita felicitari muzicale sau de carton prin posta celor dragi si obisnuiesc sa le trimita acestora felicitari virtuale prin email sau pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter Google + etc.

In cazul in care nu aveti idei pentru felicitari sau nu stiti ce imagini de Craciun sa alegeti, noi ne-am gandit sa va venim in ajutor cu cateva fotografii minunate pe care sa le expediati rudelor si prietenilor astfel incat fiecare dintre voi sa gaseasca o felicitare care ii caracterizeaza.

Felicitari si imagini de Craciun

felicitari de craciun

felicitari cu mesaje de craciun

felicitari si imagini de craciun

Acestea sunt cateva felicitari cu texte specifice de Craciun pe care le poti trimite prietenilor tai. Daca ti-au fost de ajutor ideile noastre, nu uitati sa apasati butonul de LIKE si SHARE pentru a distribuite articolul si prietenilor vostri de pe Facebook.