Scandal in Fotbalul Romanesc Arbitri si Prostituate

scandal liga 1Scandal in Fotbalul Romanesc Arbitri si Prostituate

Una din revistele colorate pe care obisnuiesc sa le citesct, mai precis Cancan scrie despre acest subiect foarte interesant. Se pare ca la un meci din Liga 1 niste arbitrii au fost indulciti de niste prostituate.

Oare care a fost soarta partidei si care sunt in acest moment rezultatele meciului cu pricina. Inca nu stim despre ce meci este vorba si care este numele arbitrului dar va garantez ca acest scandal va fi pe primele pagini ale ziarelor pentru o lunga perioada.

Sa fie oare o noua metoda de a corupe arbitrii in Fotbalul Romanesc ? Eu nu cred dar totusi se pare ca este adevarat. Nici bani si nici averile nu sunt mai bune decat o fata frumoasa gata sa iti stea la dispozitie.

As fi curios daca domnul arbitru a fosolosit cartonase sau balonase pe durata raportului intretinut, si daca acesta e gata sa recunoasca isprava facuta in fata tuturor.

Sa fie oare acest arbitru exclus din fotbal ? Sau credeti ca nu poate fi pedepsit doar pentru ca a avut un contact o tanara domnisoara inaintea unui meci din Liga 1.

Pentru mai multe detalii despre acest articol te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit si vei primi informatii in legatura cu acest caz.

Daca doresti sa afli cine este arbitrul te rugam sa ne lasi adresa de mail la sectiunea de comentarii si sa apesi pe butonul like a acestei pagini.