Carucioare pentru copii chicco

Stim cu totii cat de grei sunt primii ani din viata unii copil deoarece necesita o supraveghere continua, iar plansul este la ordinea zilei, insa acestea sunt si cele mai importante momente petrecute alaturi de bebelus pentru ca invata sa rosteasca primele cuvinte si sa faca primii pasi.

Pentru a putea iesi in parc, la plimbare, cumparaturi etc. si pentru a nu avea grija micutului indeaproape, industria pentru bebelusi creeaza din ce in ce mai multe modele de carucioare copii cat mai perfectionate si multifunctionale. Avand in vedere ca la ora actuala calitatea si brandul conteaza acestea sunt si primele criterii dupa care parintii aleg modelul de carucior dorit.

Daca va doriti un confort, design si o siguranta crescuta pentru copil, va recomandam sa alegem marca de carucioare Chicco care este cunoscuta deja in peste 170 de tari avand ca scop dezvoltarea cat mai corecta a bebelusului.

Chicco va ofera o varietate de modele atat pentru nou-nascuti cat si pentru copiii peste 6 luni. Puteti alege intre un carucior elegant, sport, pentru calatorii, carucioare pentru gemeni sau modele clasice care pot fi stranse si depozitate in locuri foarte mici.

Avand un suport metalic din aluminiu, este garantata durabilitatea pe termen lung, putand fi folosit pana cand bebelusul implineste 3 ani. Beneficiati in plus de landou, scaun sport si cos auto pentru calatoriile pe distante lungi.

Nu ezitati sa alegeti marca de carucioare pentru copii Chicco pentru ca de-a lungul timpului experienta isi spune cuvantul in diferentierea marcilor. Copilul va avea o plimbare si un somn placut, un sistem de prindere care ofera siguranta in plus, iar in zilele ploioase sau de iarna carucioarul este prevazut cu o husa speciala care nu permite trecerea picaturilor sau a umiditatii in interiorul caruciorului.