Horoscop Balanta 2012

Anul 2012 pentru cei nascuti in zodia Balanta va fi unul de bun augur. Li se va da sansa de a se exprima liber dar uneori vor simti obositi, din cauza ca nu o sa mai aiba putere pentru a rezolva toata piedicile si obstacolele pe care le vor intalni in decursul anului. Daca vor avea de sustinut lucrari sau examene, vor trece cu brio. Nu trebuie sa neglijati nici serviciul, nici familia. Trebuie sa va faceti timp pentru a va putea ocupa atat de obligatiile profesionale cat si de obligatiile familiare. Veti avea multe lucrui de facut si ideal ar fi sa-ti faci o lista ierarhizate dupa importanta lor. Daca sunteti mai impulsivi, incercati tot posibilul sa exprimati cat mai calm ceea ce simtiti sau ceea ce ganditi. Este spre binele vostru !

Horoscop Balanta 2012 – Dragoste

Anul 2012 pare destul de promitator pentru nativii nascuti in zodia Balanta. In general, aceste an este o perioada frumoasa, in care veti trai multe momente de care va veti aduce aminte mai tarziu, veti face totul impreuna cu partenerul de viata si veti capata noi experiente. Cat despre cei care inca nu au o relatie, nu va faceti griji. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti un partener din multimea de fani care va face simpatizeaza. Vei ajunge  sa fii capabil de orice pentru partenerul de viata in perioada dintre primavara si vara.

Horoscop Balanta 2012 – Sanatate

In general in acest an 2012 nu veti avea probleme cu starea de sanatate. Daca vrei sa va apucati sa practicati un sport, trebuie sa ganditi rational. Trebuie sa alegi un sport pe care il faceti cu placere si care nu va solicita pana peste puteri. Toamna este posibilitatea de a va imbolnavi usor, asa ca aveti mare grija !

Horoscop Balanta 2012 – Bani

Persoanele nascuta in zodia Balanda in general nu au probleme cu partea financiara. Incepeti anul fara probleme in plan financiar. Chiar daca munciti din greu si va plangeti mai tot timpul, in lunile ianurie 2012 si februarie 2012 aveti posibilitatea de a intra in posesia unor castiguri importante ce va vor duce la ideea ca eforturile nu au fost zadarnice. Spre finalul anului situatia financiara este cu mult mai buna spre deosebire de inceputul anului. Veti gasi oportunitati de a va mari partea financiara prin activitati secundare.