Cocalari si Printese – Pitzipoance si Cocalari de TOP

Cocalari si Printese – Pitzipoance si Cocalari de TOP

Zi de zi ma tot intalnesc cu tot felul de persoane dar uneori ma mir cu de putem avea asa fel de persoane in tara noastra. Din cate am observat poporul nostru e cam ros la stomac, deci se intampla sa ne fie putin foame ( putin mai mult ).

Atunci cand treaba se ingroasa vezi cum incet incet se dau la fund si incep motivele si scuzele, cu anumite pretexte contexte si toate “xte-urile” ce mai exista.

Cand vine vorba de cuvinte ,de vorbaraie multa, de vorbe spuse doar sa ne aflam in treaba, noi romanii suntem primi. Cat despre fete ele nu prea vorbesc, doar tac si fac.

Momentan nu o sa stau sa va povestesc cam despre ce este vorba dar va promit ca o sa revin cu un nou articol special despre aceasta poveste.

Acum eu am ce am cu anumite persoane, sunt al dracu’ si sincer imi pare bine. Toti cocalarii si pintesele p… sunt cum sunt dar problema e ca ne fac si pe noi de rusine.

“E grele romana”, scoala nici nu mai zis.. doar nah.. am vazut ce rezultate am avut la bacalaureatul din acest an. Eu cred ca o sa avem in tara noastra din ce in ce mai multi cocalari si pitzipoance gata sa faca un gest cu mana doar sa faca bani.

Prefer sa ma opresc deoarece este o ora destul de tarzie si risc sa scriu mai multe prostii decat trebui. Noapte  buna… si somn usor !