Next Top Model by Catalin Botezatu – Sezonul 2 ONLINE

Next Top Model by Catalin Botezatu - Sezonul 2 ONLINENext Top Model by Catalin Botezatu – Sezonul 2 ONLINE

Dupa ce primul sezon din show-ul Next Top Model by Catalin Botezatu a avut un succes maret se pare ca cei de la antena 1 au decis redeschiderea acestei emisiuni intr-un show pe cinste.

Din nou gazda cu care v-ati obsinuit pe Antena 1, Catalin Botezatu vrea ca noile modele sa defileze si sa realizeze poze si pictoriale pentru cele mai mari case de mode si reviste. Next Top Model by Catalin Botezatu – Sezonul 2 ONLINE este ocazia perfecta pentru fetele din Romania de a deveni cunoscute pe plan mondial.

Avem un exemplu foarte clar, castigatoarea Next Top Model by Catalin Botezatu din sezonul 1 care a avut drept castigatoare pe Ema o tanara de numai 16 ani.

Acum viitorul sau este unul mult mai bun, cele mai importante reviste au cerut deja realizarae unor pictoriale cu Ema, castigatoarea Next Top Model by Catalin Botezatu.

Sa speram insa ca de aceasta data nu o sa mai avem parte de conflictele pe care le-am intalnit sezonul trecut. In noul sezon Next Top Model by Catalin Botezatu Sezonul 2 Online sa speram ca o sa avem parte de fete civilizate si dornice de afirmare pe plan profesional, nu in reviste de scandal sau ziare colorate.

Urmariti emisiunea Next Top Model by Catalin Botezatu – Sezonul 2 online numai pe Antena 1.