Skype download free in Romana

Skype este un program foarte popular in ultima vreme, ajungand in acest moment la o glorie suprema. Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fi folosit macar o data Skype.

In total sunt 124 de milioane de oameni care il folosesc in fiecare luna, deci va dati seama cat de folosit este. Detine o interfata simpla, usor de utilizat si placuta ochiului, avantajul fiind ca putem vorbi gratis cu o persoana care foloseste aceleasi program, sau putem suna pe mobil sau  fix, oriunde in lume, avand tarife mult mai mici decat cele ale companiilor de telefonie.

Foto: skypeassets.com

Programul a fost creat de aceiasi oameni care au lansat si programul Kazaa si foloseste tehnologia numita peer-to-peer pentru a putea permite o conectare cu alti utilizatori al aceleiasi platforme de comunicare. Programul poate fi descarcat de pe acest link si este foarte usor de instalat venind cu noi facilitati precum SkypeOut, ceea ce ne ofera sunatul catre telefonii fixe si mobile din intreaga lume. Un atuu al programului este claritatea sunetului, o calitate mult mai buna decat cea oferita de catre telefoanele mobile.

Foto: blog.jacobburke.com

Asadar, acest program este folosit de foarta multa lume pentru a putea comunica cu prietenii lor. Trebuie sa avem un microfon atasat la calculator pentru a putea utiliza acest program.

Totodata, are si optiunea de video-call, prin care ne putem vedea prietenii daca acestia au webcam, sau invers, ei ne pot vedea daca detinem un webcam. Apelurile sunt gratuite catre utilizatorii de Skype, indiferent de orasele sau tarile unde se afla, in vreme ce apelurile la telefoanele obisnuita sunt contra cost.

Pe langa vorbitul si video-call, este dotat si cu o mesagerie instanta de chat, transfer de fisiera si jocuri interactive. Este un program foarte folositor si indispensabil multor oameni din intreaga lume, deoarece pot lua legatura cu persoanele dragi aflate la distanta fata de ei.