Locuri de munca noi in perioada sarbatorilor

Sarbatorile de iarna se apropie si cu siguranta multe persoane isi cauta un loc de munca de sezon.  Ofertele pentru locurile de munca de Craciun sunt o optiune foarte buna pentru orice persoana care vrea sa castige cativa bani pe care sa ii adauge la salariul de baza dar si pentru cei care sunt in cautare urgenta pentru un serviciu temporar, conform specialistilor in resurse umane. Nu ai nevoie de prea multe stiri pentru a descoperi un asemenea job.

In primul rand, in perioada sarbatorilor de iarna se pune mare accent pe promotii. Este luna cadourilor asadar multe persoane vor iesi la cumparaturi ! Firmele angajeaza persoane disponibile pentru un job cu jumatate de norma tocmai pentru ca in luna decembrie volulum de vanzari creste substantial.

Un al job de sezon ar fi si cel de Mos Craciun. Multi parinti cauta un Mos pentru copilul lor dar ofertele nu se limiteaza numai aici. Exista si scoli, centre comerciale sau supermarket-uri care angajeaza persoane pentru care sa joace rolul Mosului care aduce daruri copiilor cuminti. Plata se va face pe ora si se va tine cont si de proiect si de locatia in care se va desfasura evenimentul.

Deasemenea puteti sa va angajati in aceasta perioada ca operator call-center, casier pentru supermarket-urile cu volum mai mare de cumparare sau daca aveti curajul si poate si studii in domeniu ca instructori de schi pe o partie sau supraveghetor pentru copiii care se joaca la baza acesteia.

Se mai cauta si decoratori de Craciun, asadar daca aveti putina creativitate nu va fi greu sa faceti un ban in plus.