Poze si imagini cu Andreea Banica

Imagini noi si poze cu Andreea Banica – Galerie FOTO

Andreea Banica este o interpreta de origine romana ce s-a facut remarcata datorita aparitiei ei la Festivalul Mamaia ce s-a desfasurat in anul 1998. Este nascuta pe data de 21 iunie 1978 in orasul Eforie, judetul Constanta, iar alaturi de Claudiu Patrascanu si Iulia Chelaru au infiintat prima trupa de fete, numita Exotic.

Chiar de la prima lor piesa, au avut un mare succes si au intrat rapid la inimile romanilor. Primul single s-a numit ” Sexy ” despre care va vorbisem putin mai devreme c-a devenit hit. In cei 2 ani de activitate a trupei, ele au lansat doar 3 single-uri, toate cu videoclip ” Sexy ” , ” Uita-ma ” si ” Un sarut “.Pe langa cele 3 melodii, au alcatuit si 2 albume sub numele de Sexxy si Pasional.

Poze noi cu Andreea Balan

Foto: desktopmedia.eu

Dupa ce echipa Exotic s-a destramat, Andreea Banica si-a lansat cariera solo, care pare sa-i priasca, avand mare succes. Alaturi de Cristina Rus, cele 2 fete au alcatuit formatia ” Blondy ” ce a avut un numar de 3 albume ” Atat de aproape ” , O parte din tine” si ” Dulce si amar “. Pentru melodiile lor din albumele mentionate, au inregistrat doar 6 videoclipuri. In 2004 Cristina Rus alege sa se lanseze solo, iar formatia se destrama.

Astfel, Andreea Banica a trebuit sa se adapteze din nou, iar cu ajutorul lui Laurentiu Duta care i-a compus primul ei album solo, a lansat melodia ” Dansez, dansez ” . Albumul a castigat Discul de aur datorita vanzorilor mari ce le-a avut, premiul fiind inmanat de catre casa de producie Cat Music.

Imagini cu Andreea Balan – Galerie Foto

Foto: 4.bp.blogspot.com

In anul 2009, ea se opreste din hobby-ul sau de a canta, deoarece este insarcinata si asteapta venirea pe lume a primului sau copil. Insa le-a pregatit fanilor o surpriza, iar la jumatatea luni martie, cand nimeni nu se astepta, lanseaza videoclipul piesei ” Le Ri Ra “.  5 luni mai tarziu, la Festivalul Callatis Mangalia apare pe scena cu un nou single numit ” Samba ” feat. Dony. Ca drept urmare, anul urmator, primeste premiul pentru ” Cel mai bun videoclip ” la Romanian Music Awards. Ultimul sau album, aparut in anul 2010 se intituleaza ” Best of ” ce reprezinta un mix al celor mai frumoase si importante piese din cariera ei solo. In anul 2011, la RRA, ea piesa ” Love in Brasil ” primeste premiul pentru cel mai bun cantec latino-dance.