Horoscop Taur 2012

Horoscop Taur 2012 sanatate – Horoscop taur 2012 dragoste si bani

Anul 2012 pentru cei nascuti in zodia taur este unul cu peripetii. In prima jumatate a anului,datorita faptului ca Jupiter ramane cantonat in aceasta zodie, vei avea parte de noroc. Aceasta sansa nu va dura mult, caci dupa luna iunie lucrurile se schimba. Esti nemultumit te orice lucru de care esti inconjurat si-ti pierzi speranta in tine. In aces an, nimic nu este prea rapid sau prea bun. La serviciu se pot produce unele schimbari majora si de aceea va trebui sa ai foarte mare grija. Situatia financiala infloreste in cea de-a doua jumatate a anului, proiectele tale aducand safisfactii mari. Dupa luna octombrie, va urma din nou un coboras in care relatia cu partenerul de viata s-ar putea inrautati si se va confrunta cu tot felul de piedici. Rabdarea si perseverenta vor trebuie sa fie puse pe primul plan.

Horosocop Taur 2012  – Dragoste

In prima jumatate a anului dupa cum v-am mai zis, sansa este de partea voastra. In plan sentimental lucrurile insa nu stau asa de bine. Relatia cu partenerul/ partenera de viata va fi una destul de agitata si de aceea aveti acea stare de nemultumire. Totodata, vei primi atentie din partea altor persoane de sex opus, starnind gelozia partenerului/ partenerei. ATENTIE insa la luna octombrie, cand nemultumirile se vor accentua. Aveti foarte mare grija!

Horoscop Taur 2012  – Sanatate

In acest an 2012 starea voastra de sanatate este una buna. Zic buna, deoarece veti avea unele probleme care necesita un control, insa veti gasi rezolvarea in cea de-a doua jumatate a anului. Daca doriti sa incepeti sa depuneti efort fizic, este ideal s-o luati incetul cu incetul. Ar fi bine sa practicati un sport care sa vi se potriveasca si care sa nu va solicite peste puterile dumneavoastra.

Horoscop Taur 2012 – Bani

Anul 2012 este unul prosper pentru cei nascuti in aceasta zodie. Trebuie sa asteptati pana la sosirea lunii iunie pentru a dobandi in sfarsit banii de care aveti nevoie de atata timp. Prosper zic, deoarece sansa este de partea lor.Asadar, taurii vor beneficia de cresteri salariale indiferent de domeniul in care lucreaza si vor avea oportunitatea de a intra in posesia unor lucruri de mare valoare : proprietati imobiliare, bijuterii sau opere de arta.

Acestea sunt previziunile pentru horoscop taur 2012 sanatate – Horoscop taur2012 dragoste si bani. Pentru informatii suplimentare despre horoscop taur 2012 te rugam sa ne trimiti la sectiunea de contact adresa ta de mail si vei primi mai multe detalii despre zodia ta.