Viata e dura – Imnul repetentului la BAC

viata e dura parodieViata e dura – Imnul repetentului la BAC ( Serviciul Roman de comedie )

Daca in aceasta vara am avut parte de un super hit ” Dansa Kuduro ” iata ca a sosit momentul in care sa ascultam o parodie facuta pe aceasta melodie.

Este vorba despre cei de la SRC Music care au pregatit o noua piesa intitulata Viata e dura ( Imnul repetentului la BAC ). In aceasta piesa putem asculta realitatea, este adevarat ca aceasta vine expusa intr-o forma mai putin obisnuita, dar indiferent de sound si versuri important este ca sa intelegem ceva din aceasta piesa.

In primul rand sunt prezentate problemele cele mai importante ale Romaniei : Moni si cu Irinel, dar si faptul ca in Romania din ce in ce mai putini elevi reusesc sa treaca examenul de bacalaureat.

HITLER LA BACALAUREATUL DIN ROMANIA – PARODIE BAC 2011

In principiu faptul ca aceste piese apar din ce in ce mai des in Romania, ne demostreaza ca suntem totusi un popor vesel care stie sa treaca prin greutati cu mici, bere si manele.

Vrei sa faci parte din clubul nostru anti-prostie ? Atunci apasa pe butonul LIKE si +1 cat mai repede, datorita tie Romania poate fi schimbata, iar de acest lucru ar trebui sa fii foarte vesem.

Daca doresti sa primesti cat mai multe articole de acest gen. nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.