Geanina Varga poze la piscina – Pictorial Foto

Geanina Varga poze incendiare la piscina

Proaspata mamica Geanina Varga a realizat un pictorial foto incendiar pentru una dintre revistele din Romania pentru femei. Aceasta a pozat in lenjerie intima avand ca decor imaginea unei piscine de lux. Venita proaspat din vacanta Geanina Varga a avut o sedinta foto incredibila cu echipa de la FHM

Se pare ca alimentatia bogata pe care Geanina Varga o adopta si timpul pe care il aloca pentru sala si aerobic o ajuta pe aceasta sa arate de invidiat. Abdomenul, partea corpului preferata de Geanina Varga este plat ca inainte de nastere, si corpul este perfect remodelat fara nicio urma de sarcina.

Putem spune ca Geanina Varga este o femeie adevarata cu un corp de invidiat. Isi vede de munca de la serviciu, de familie si de copil si nu este dornica sa apara in reviste, ziare si emisiuni ca celelalte “dive” ale Romaniei. Aceasta nu a mai avut nicio iesire de la intalnirea si Petrecerea celor mai frumoase 100 de femei la care aceasta a participat.

Geanina Varga este o femeie care se respecta mergand la coafor, sala, masaj si shopping considerand aceste lucruri ca probleme de zi cu zi. Dupa cum se vede si in pictorialul la piscina aceasta are o constructie a corpului extraordinara, iar mama natura a inzestrat-o cu tot ce este mai frumos, reusind sa se claseze pe locul 10 din 100 la Petrecerea celor mai frumoase 100 de femei din Romania. 

Urmariti cel mai frumos pictorial foto la piscina Geanina Varga – Poze incredibile

Voi ce parere aveti credeti a Geanina Varga merita locul 10 in top 100 cele mai frumoase femei din Romania? Spuneti-ne parerea voastra intr-un comentariu.

Daca ti-au placut informatiile oferite de echipa noastra Vena.ro, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi toate noutatile publicate pe site prin mail in cel mai scurt timp.