Bianca Dragusanu poze si imagini Burlacita

Bianca Dragusanu poze si imagini Burlacita

Bianca Dragusanu una dintre cele mai ravnite femei din Romania a interpretat rolul burlacitei in aceasta vara. Dupa o aventura tumultoasa alaturi de Catalin Botezatu, iar mai apoi a lui Adrian Cristea si Cristian Marica ea a ramas singura din nou.

Se pare ca aceasta nu are prea mult noroc in dragoste fiind o fire care se plictiseste repede si vrea de fiecare data ceva nou s-a gandit ca odata cu participarea la noul sezon Burlacita ca protagonista isi va gasi marea dragoste.

In cadrul emisiunii Burlacita Bianca Dragusanu a aratat in mai multe imagini ca inima este este in alta parte, adica la Adrian Cristea, deoarece a fost foarte rece cu concurentii, dand mult mai multe importanta telefonului mobil.

Nici lui Adrian, unul dintre concurentii care a pus suflet pentru ea si care a ajuns in finala nu i-a oferit sansa de a forma un cuplu, ea refuzandu-i pe ambii concurenti care au ramas in finala, iar imediat ce a ajuns acasa Bianca Dragusanu a publicat pe Facebook poze cu Adrian Cristea de cand erau impreuna.

Antena 1 sta pe ganduri sa ii intrerupa contractul Biancai Dragusanu pe care il are la Dan Capatos, sa ii retraga suma de 10000 de euro care trebuia sa ii ajunga in contul ei dupa finalul emisiunii si chiar sa ii trimita o amenda de 50000 de mii de euro acasa Burlacitei deoarece nu a respectat clauzele contractuale, s-a intalnit cu Cristea in afara platourilor de filmare si chiar intrerupa echipa de filmare sub motive cunoscute doar de ea.

Nu putem spune ca nu a reusit sa ofere publicului telespectator Bianca Dragusanu poze si imagini din cadrul emisiunii Burlacita incredibile si frumoase.

Bianca Dragusanu poze si imagini Burlacita

Daca ti-au placut informatiile oferite de echipa noastra Vena.ro in legatura cu Bianca Dragusanu poze si imagini Burlacita, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi prin mail toata noutatile.