Ramona Gabor Poze Noi si Imagini

Ramona Gabor – Poze Noi si Imagini cu Ramona Gabor VIDEO

Dupa cum sustin revistele de scandal, Ramona Gabor este din nou pe prima pagina. De aceasta data tanaraa fost vazuta in preajma unui bulgar foarte bogat.

Din spusele acestuia ar fi platit circa 4 mii de euro pentru a sta cu aceasta dar si a se “folosi” de ceea ce detine Ramona Gabor, sau mai bine spus anumite parti ale corpului. Eu stau si ma gandesc cum este posibil ca cei din presa sa o considere pe aceasta o vedeta autoctona, nu vreau sa fie cu rautate si nici nu criticam pe nimeni dar aceste domnisoare ce stau in preajma unor oameni bogati pentru anumite sume de bani se numesc cumva dame de companie ? Cam asa ceva…

Sunt sigur ca oricine altcineva ar fi practicat asemenea lucru iar cei de la revistele de scandal ar fi auzit cu siguranta ar fi intrat pe prima pagina sau poate pe a 2a sigur.

Nu reusesc sa inteleg de ce sunt promovate astfel de persoane ? Le faceti munca mai usoara… ? Cu siguranta da… in acest fel nu mai au nevoie de reclama iar cei cu foarte multi bani vor fi la rand pentru anumite domnisoare ale Romaniei.

Eu acum ca tot am vorbit de Ramona Gabor si noile poze aparute in presa cu milionarul bulgar nu o sa va arat poza cu aceasta dezbracata deoarece nu ne sta in fire, o sa criticam cu toata forta noastra si speram ca aceasta meserie sa se incheie in curand, desi nu prea cred.