Oana din Busteni – Imagini noi si Poze – Fata cu pepenii

Citind pe ici pe colo am descoperit ce mai e la moda in lumea showbiz-ului. Acum marea problema este : cine are cei mai mari sani. Dupa Sanziana Buruiana si Adina Barbu a venim in joc si o fata pe nume Oana din Busteni.

Tanara de numai 23 de ani are in posesie cei mai mari sani din Romania. Tanara sustine  ca atat Sanziana cat si Adina se simt amenintate de catre ea, si cele doua au avut o reactie mai putin obisnuita la intalnirea acesteia.

Oana din Busteni nu a pozat deocamdata fara haine, dar dupa parerea mea, nici mult timp nu mai avem de asteptat. Bombele sexy din Romania sunt la mare cautare, asadar daca ai sanii mari poti sa devii vededa imediat.

Eu nu stiu daca in acest moment exista poze cu Oana din Busteni fara haine sau daca exista filme deochiate cu Oana din Busteni, tot ce stiu este ca aceasta tanara descoperita de Cancan a ajus in mijlocul atentiei in acest moment.

Ar fi destul de jenant pentru un site ca Vena.ro sa prezinte poze cu Oana din Busteni fara haine sau tot felul de imagini cu aceasta tanara. Tot ce va putem spune este ca noi doar va aducem la cunostinta ce se mai discuta prin lumea showniz-ului.

Astept raspunsurile voastre la sectiunea de comentarii. In cazul in care descoperiti ca exista si video de alt gen cu Oana din Busteni, atunci va recomand sa ii contactati pe cei de la CanCan, noi nu ne asumam nici o raspundere asupra faptului ca exista sau nu asemena video.