Roxana Nemes Just Poze si VIDEO la Kanal D

roxana nemes pozeRoxana Nemes Poze si VIDEO la Kanal D

Dupa ce timp de cateva zile Roxana Nemes a tinut prima pagina la revistele precum Cancan si asa mai departe, am inteles ca ea va fi prezenta si pe Kanal D online.

Cel mai important lucru ca ea prezinta acele video cand isi facea de cap cu partenerul sau.. deocamdata nu e nimic ciudat dar nu cred ca e chiar asa placut sa arati video  cu tine in ipostaze neobisnuite.

Roxama Nemes se pare ca deja a devenit noua diva a celor de la Cancan, o fi sau nu asa nu am de unde sa stiu … dar din cate observ are mare succes cu video si cu pozelee pe care aceasta le-a realizat.

Am mai discutat despre acest subiect si cred ca indiferent de fata, toate sunt la fel. Cum poti deveni faimoasa doar un un video indecent, Roxana Nemes se pare ca a reusit sa atraga toate atentiile asupra ei si pe aceasta cale o felicit.

O fi cheia succesului sau oare din acest lucru copii din ziua de azi nu mai invata, sau pardon nu invata ce trebuie. Spre deosebire de alti, tin sa va anunti ca ma consum foarte tare si sincer imi pare rau ca in Romania totul merge pe acest tip de sport .

Cu parere de rau va anunt ca aici nu gasesti nici un video indecent cu Roxana Nemes si nici poze cu ea dezbracata si asa mai departe. Asa ca mai dai un search pe google si have a nice day !