Rezultate proaste la bac – Motivatii de la Osama bin Laden

Iata inca o parodie ce reaminteste rezultatele proaste obtinute la bacalaureatul din 2011. Un numar foarte mare de elevi sustin ca nu ei sunt vinovati pentru aceaste rezultate, ci scoala si profesorii care nu se ocupa sufiecient ca sa ii pregateasca.

Un alt motiv folosit de cei care au sustinut bacalaureatul in acest an  ar fi prezenta camerelor video. Nu stiu ce sa zic dar nu cred ca ar trebui sa fie o explicatie aceste camere care asigurau doar o rezolvare corecta a problemei cele mai importante din Romania : CORUPTIA !

In acest fel ei au reusit sa asigure faptul ca in toate clasele unde au fost sustinute aceste probe nimeni nu a copiat sau a primit tot felul de informatii externe. Desi peste 150 de presoane au incercat sa faca acest lucru in toata tara, multi au luat-o in serios si au lasat biletelele acasa iar castile de telefon si alte metode au fost abandonate cu usurinta.

Am tot vorbit despre aceasta problema de aceea revin la parodia pe care am pregatito de aceasta data. Este vorba de Osama bin Laden ce se preocupa de notele pe care elevii romani ar trebui sa le primeasca la bac-ul din 2011.

Ce parere aveti despre aceasta parodie ? Credeti totusi ca este mai reusita cea cu Hitler , daca nu stii despre ce vorbesc… urmareste aici parodia examen bacalaureat cu Hitler !