Divort Tariceanu – Noul divort la nivel inalt din 2011

Dupa ce am auzit tot anul de Monica Columbeanu si de Oana Zavoranu, iata ca a venit vorba si parlamentarilor sa divorteze. Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din politica Calin Popescu Tariceanu divorteaza. Asta nu ar fi nimic neobisnuit daca ar fi fost prima sau a 2a sotie, dar pentru cei care nu stiu Ioana este a 4a sotie.

Un om iubaret care cu siguranta nu se va opri aici, cine stie cine va fi oare noua sa sotie. Dupa divort oare domnul Calin Popescu Tariceanu va avea vreo remuscare sau doar o mica parere de rau. Cel putin eu nu cred deoarece dupa atatea despartiri cred ca este obisnuit sa o ia de la capat.

Chiar daca experienta mea pe acest plan nu este atat de mare, as incerca sa ii ofer un mic sfat domnului Tariceanu. ” Dragostea nu se spune dar se simte”… se pare totusi ca politicianul roman, a ales despartirea de a 4a sotie fara ca sa isi exprime supararea intr-un mod oficial.

Zialere de scandal si celelalte reviste “colorate” au afirmat cu putin timp in urma ca domnul Tariceanu divorteaza. Acesta sa speram ca este ultimul divort din 2011 mai rasunator, chiar daca in ziua de azi omul divorteaza din aproape orice motiv.

Voi ce parere aveti despre divortul domnului Tariceanu ? Credeti ca este un rebel ce ii place sa iubeasca mai multe femei sau credeti ca divorturile sunt provocate strict din motive de neintelegere ?

Daca considerati ca acest articol a fost suficient de interesant, nu uita sa te abonezi la RSS feed-ul nostru pentru a primi pe mail cele mai noi informatii de pe site-ul nostru. Citeste zilnic Vena.ro pentru a afla ultimele informatii din presa dar si din celelalte domenii.