Legea etichetelor moi – Lege Romania 2011

Astazi am fost surprins de una din stirile de la TV. Am aflat cu mare uimire ca deputatul PDL-ului Daniel Oajdea a venit cu o propunere ceva mai ciudata in parlament. Este vorba de o lege impotriva etichetelor. Acestea ar trebui sa fie facute dintr-un material mult mai moale sau chiar sa dispara in totalitate.

Eu unu am etichete la orice bluza si pantalon dar niciodata nu m-am gandit ca o sa pot renunta la asa ceva. Este destul de curios cum parlamentarii nostri se gandesc la chestii minore iar problemele cu adevart complicate nu sunt nici macar luate in seama.

Etichetele sa fie oare cea mai mare problema pe care Romania o are ? Eu nu cred, dar daca domnul Daniel Oajdea crede acest lucru eu personal ii dau dreptate. Din cate am remarcat chiar a devenit si un subiect monden. Fiecare post de televiziune a difuzat aceasta stire despre legea etichetelor moi. O lege in Romania este facuta oare doar pentru a  demonstra ca timpul nu este pierdut ? Eu zic ca da, nimeni nu se mai zbate sa faca ceva bun pentru tara.

Astia suntem noi capsunari si tepari pe net …  Dar toti ne gandim cum sa traim mai bine, este totusi de apreciat ca acesta lege este pentru binele romanului. Eu va las sa decideti daca etichetele sunt bune sau nu, si pana data viitoare va urez distractie placuta  cu etichetele d-vs.