Cel mai Sexy Barbat din Lume – FOTO

Cel mai Sexy Barbat din Lume – FOTO

Stiu ca suna ciudat sa va prezint acest articol dar atata timp cat ne facem meseria asa cum trebuie este datoria mea sa va aduc la cunostinta cele mai noi informatii.

Fetele din lumea intreaga au votat intr-o revista pentru femei, iar rezultatul lor au stabilit care este cel mai sexy barbat din lume. Robert Pattinson este din nou cel mai sexy din lume, se pare ca a devenit o obisnuita acest lucru deoarece el se afla deja la al 3lea an de suprematie in acest domeniu.

Locurile urmatoare au fost ocupate de catre Taylor Lautner si Johnny Depp, ce s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3 iar locul al patrulea i-a revenit fotbalistul englez David Beckham iar pe locul 5 s-a situat starul din “High School Musical”, Zac Efron.

Acest sondaj a fost realizat pe un numar de 40.000 de fete abonate la aceasta revista, si speram ca sa va multumeasca suficient de mult ( pe voi fetele ). Voi ce parere aveti ? Care este cel mai sexy barbat din lume in anul 2011 ?

CITESTE SI: DAVID BECKHAM POZE SI IMAGINI NOI – VIDEO

Acum ca am aflat ca in acest an locul este ocupat de Robert Pattinson am pregatit o mica galerie foto prin care sa va demonstreze frumusetea si atractia lui.

Aceasta este galeria foto despre care am vorbit mai sus, voi ce parere aveti despre Robert Pattinson ? Nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit pentru a primi pe mail cele mai noi articole.