Nunta si Cununia Civila – Puya si Melinda – VIDEO

Nunta si Cununia Civila – Puya si Melinda – VIDEO

Citind pe unul din cel mai important site de barfe din Romania, am aflat astazi ca unul din artistii mei preferati Puya tocmai a devenit om insurat.

La citirea articolului chiar am ramas socat din mai multe puncte de vedere. In primul rand cei doi au fost prezenti la cununia civila in pantaloni scurti si tricou iar totul a decurs intr-un cadru foarte relaxant.

Chiar ma bucur ca o asemenea nunta a fost facuta in Romania. Dupa ce pana acum am avut exemple de nunti de zeci de mii de euro, se pare ca Puya a vrut sa dea dovada de simplitate si de faptul ca este un neconformist.

Bravo lui, desi aceasta faimoasa revista a numit aceasta nunta o nunta de ” Marlani “. Nu inteleg cu ce scop si cu ce drept ii fac pe cei doi marlani, dar acest lucru nu ma priveste.

Tot ce pot sa va spun in legatura cu aceasta poveste este faptul ca Puya este si va ramane in continuare unul din cei mai importanti artisti ai Romaniei. In continuare piesele lui sunt prezente la radio si nu numai, iar acesta sa nu uitam de cel mai important aspect, are parte de un numar de fani pe care altii nici macar nu il viseaza.

Tin sa ii felicit in mod personal pentru faptul ca au avut curajut sa iasa din tipare, echipa Vena.Ro le ureaza casa de piatra si sa aibe grija de fetita lor in varsta de 1 anisor.