Simona Gherghe POZE NOI

 

Simona Gherghe poze noi

Se pare ca frumoasa Simona Gherghe fosta prezentatoare de stiri, actual prezentatoare a emisiunii Acces Direct de la Antena 1 si-a facut putin timp liber pentru a merge in vacanta cu prietena sa buna Dana Mladin pentru a se relaxa si vizita noi obiective turistice.

Datorita celebritatii pe care Simona Gherghe a atins-o nu a scapat de ochii insistenti ai paparazzilor de la revia Ciao. Se pare ca acestia au surprins-o in compania Danei Mladin, iar din spusele lor ele erau foarte apropiate si au aflat ca cele doua prietena impart aceeasi camera.

Nu inteleg ce este asa ciudat sa mergi in vacanta in Grecia cu o prietena foarte buna si sa imparti aceeasi camera. Imaginatia paparazzilor a ajuns la extreme foarte mari gandindu-se ca ele doua ar putea forma un cuplu.

In vacanta din Grecia Simona Gherghe si Dana Mladin nu au ratat ocazia de a prinde orice raza de soare pentru a nu ramane cu urma neestetice de la sutienul costumului de baie. Fara voia ei Simona Gherghe a oferit admiratorilor poze direct de pe plaja din Grecia unde isi petrecea concediul.

Aceasta la aparitia articolului Simona Gherghe poze  publicat in revista ciao in care insinuau ca are o aventura cu Dana Mladin a reactionat destul de brutal pe pagina sa de facebook aruncand cu replici la care nu ne-am fi asteptat.

Simona Gherghe are un corp de invidiat si nu cred ca are de ce sa se fereasca de aparitii in ziare cu poze mai speciale si chiar cred ca si-a marit imaginea, doar asa se poarta in Romania.

Frumoasa prezentatoare se intreaba pe pagina sa de facebook “Intrebare de o mie de puncte: Daca maine ies la plimbare cu Max, catelul meu, revista de paparazzi va scrie ca suntem un cuplu?”.

Nu stim daca aceasta este suparata si revoltata pentru ca le-a oferit paparazzilor momente care i-ar putea strica imaginea sau aceasta are ceva de ascuns in privinta fanteziilor si placerilor ei.

Urmariti cele mai apetisante poze cu Simona Gherghe noi.