Romanian Music Awards 2011 Online Live – Castigatori

romanian music awardsRomanian Music Awards 2011 Online Live – Castigatori

Marele eveniment este gata sa inceapa, astazi 16 septembrie 2011 o sa aflam cine sunt marii castigatori la cel mai mare eveniment muzica al momentului in Romania.

O sa aveti onoarea pentru toti care se afla la Brasov in aceasta perioada sa vedeti nume mari ai muzicii autoctone din Romania, precum David Deejay, Inna, Dony si asa mai departe.

Nominalizarile au fost deja facute nu ne ramane decat sa aflam castigatorii de la Romanian Music Awards 2011. Dupa ce premiile o sa fie inmanate o sa pregatim o lista cu toti castigatorii.

O seara plina de muzica buna, sa speram ca live si fara falsuri.. oricum sa nu fiu prea rau, nu cred ca show-ul nu o sa fie pe masura asteptarilor.

In fiecare an acest show Romanian Music Awards online a crescut din ce in ce mai mult in valoare dar si interes din partea publicului. Eu sper ca de aceasta data totul sa decurga normal, si sa speram ca nu o sa mai intervina mici incidente precum cel cu Ombladon de anul trecut.

Cam atat cu vorbaria, revenim cu un UPDATE la acest articol imediat dupa ce o sa aflam cum stam cu castigatorii. Tineti aproape and have a nice day.